Rekisteriseloste

Faba osk / ProAgria -ryhmä – rekisteriseloste Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä ProAgria -ryhmän jäsenet Urheilutie 6, 01301 Vantaa puh. 020 747 2400

2. Rekisteriasiat Faba osk:n ja ProAgria-ryhmän yhteistä asiakasrekisteriä hoitaa Mtech Digital Solutions Oy. Sen asiakaspalvelun yhteystiedot ovat tuki@mtech.fi puh. 020 747 2300, Mtech Digital Solutions Oy, Asiakaspalvelu, PL 25, 01301 Vantaa Asiakaspalvelusta vastataan kahden arkipäivän kuluessa asiakasrekisteriä koskeviin kysymyksiin.

3. Rekisterin nimi ProAgria-ryhmän Yhteinen Asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoito ja ylläpito. ProAgria-ryhmän palveluiden laskuttaminen, hallinta, myynti ja markkinointi, asiakaskyselyt sekä asiakasinformaation toimittaminen.

5. Rekisterin tietosisältö Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot palveluihin rekisteröidyistä henkilöistä: Etu- ja sukunimet Osoitetiedot Puhelinnumero(t), fax Sähköpostiosoite Y-tunnus Asiointimaa ja -kieli Tunnistustiedot (käyttäjätunnus/salasana) Suoramarkkinointikiellot ja suostumukset Tietojen luovutuskiellot ja suostumukset Asiakkaan tilaamat palvelut Asiakkaan itsensä antamat lisätiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet Rekisteriin kerätään tietoja asiakassuhteen syntymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä. Henkilötietoja kerätään: - Rekisteröidyltä itseltään - Viranomaisten ylläpitämistä rekistereistä lain sallimissa rajoissa

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Tietoja voidaan (vain nimi- ja osoitetietoja) luovuttaa henkilötietolain sallimin tavoin niille ProAgria-ryhmän yhteistyökumppaneille, jotka toimivat sen toimeksiannosta ja lukuun.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet Manuaaliset aineistot säilytetään lukitussa tilassa. Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu ulkopuoliselta käytöltä palomuurilla ja pääsy konesaliin on asiattomilta estetty. Rekisteristä otetaan säännöllisesti varmuuskopiot.

LIITE 1. ProAgria-ryhmän jäsenet ProAgria Keskusten Liitto ry ja sen jäsenet: ProAgria Etelä-Pohjanmaa ry ProAgria Etelä-Savo ry ProAgria Etelä-Suomi ry ProAgria Kainuu ry ProAgria Keski-Pohjanmaa ry ProAgria Keski-Suomi ry ProAgria Lappi ry ProAgria Länsi-Suomi ry ProAgria Oulu ry ProAgria Pohjois-Karjala ry ProAgria Pohjois-Savo ry ProAgria Svenska lantbrukssällskapens förbund r.f. ja sen jäsenet: Finska Hushållningssällskapet r.f. Nylands Svenska Lantbrukssällskap r.f. ProAgria Ålands Hushållningssällskap r.f. Österbottens Svenska Lantbrukssällskap r.f. Maa- ja kotitalousnaisten keskus ry Faba osk Emovet Oy Mtech Digital Solutions Oy ProEventus Oy Bisnes+ Oy

Faba osk:n tietosuojaseloste: faba.fi/fi/tietosuoja